Wat is de laatste firmware?
Last Updated a year ago

De laatste firmware kun je hier downloaden. (Versie: 2.2.8 24 Jan 2023)
Hou er rekening mee dat er soms erg kleine updates gedaan worden welke een versienummer ophoging niet rechtvaardigen. De compilatietijd is dan doorslaggevend.

De instellingen van de klok blijven bewaard met een upgrade.

Upgraden van de firmware is voor eigen risico tenzij deze op verzoek van Comprax wordt uitgevoerd.

Om de firmware te updaten open je we webpagina van de klok en klikt "Upgrade" onderaan de pagina. Na het inloggen met inlognaam admin en het wachtwoord, selecteer je "Firmware". Dan "Bestand kiezen" en selecteer je het .bin bestand. De upgrade gaat daarna direct van start.

Tijdens de upgrade mag je NIET van webpagina wisselen, verversen, naar een ander tabblad wisselen of de klok herstarten !
Na de upgrade herstart de klok vanzelf. Wacht daarop.

In uitzonderlijke situaties start de upgrade niet. Je ziet dan ook de voortgangsbalk niet starten. In dat geval eerst een minuut wachten om te kijken of het alsnog start alvorens de klok handmatig te herstarten.

Ter info.
De webpagina's van de klok, dus ook de upgrade pagina, hebben geen prioriteit.
Wees dus niet ongeduldig op deze pagina's.

Please Wait!

Please wait... it will take a second!