Häufig gestellte Frage

Waar kan ik mijn pakket beheren?
Zuletzt aktualisiert vor 9 Jahren

U kunt alle instellingen terugvinden op één enkele plaats. Het cPanel.
Hier heeft u de mogelijkheid uw wachtwoorden aan te passen, uw database in te stellen enzovoort.
Ook uw emailaccounts, FTP account en de automatische backups vindt u hier terug.

Wij stellen standaard uw cPanel in op het adres:
http://cpanel.uwdomeinnaam.ext
(bijvoorbeeld: uw domeinnaam is hanspietersen.nl dan is uw cpanel te vinden op http://cpanel.hanspietersen.nl)

Heeft u geen domeinnaam bij uw pakket dan kunt u ook gebruik maken van http://cpanel.unicen.nl

U logt in met het hoofdwachtwoord uit de welkomst email dat u heeft ontvangen bij uw pakket.
Mocht u deze gegevens niet meer hebben, stuur dan een email aan support@comprax.nl. Wij mailen u dan nieuwe gegevens.

Bitte warten!

Bitte warten... es dauert eine Sekunde!